Guides og manualer til montering og installation af frisørinventar

Har du brug for hjælp til montering og installation af dit nye frisørinventar. Hos TakumiBeauty, kommer alle vores guides i pakken med vores inventar, men du kan også finde dem online på denne side. Start med at vælge en kategori og derefter den model du skal bruge en guide eller manual til.

Du kan finde de fleste manualer og guides til montering og installations af dit nye frisørinventar fra os. Yderligere mere kan du finde brugermanualer til vores vaskestoles massagedisplays og tilpasning af vaske. Hvis det skulle ske at du ikke du kan finde den rette guide eller vejledning, kan du altid ringe til os, så står vi klar til at hjælpe dig.

Find hjælp til Montering og Installation af Frisørinventar

Hos os kan du selv vælge at stå for monteringen og installationen, men vi hjælper også gerne med at få dit nye frisørinventar på sin helt rigtig plads og installeret korrekt.

Står du og er i tvivl og monteringen eller installationen af dit nye frisørinventar, så tøv endelig ikke med at ringe os op. Så får du en ekspert med masser af erfaring i røret, som kan assistere dig.

Husk alt frisørinventar kommer med 2 års garanti, og kan opleves i en af vores showrooms. Her kan vi også tage en uforpligtende snak om behov og ønsker. Book en tid per telefon, e-mail eller igennem vores kontaktformular.

Takumi Beauty er den del af SalonBrands, her finder du en portfolio med tidligere salonindretningsprojekter og meget mere.