Frisørinventar på en ny måde.

Frisørinventar skal være nemt og enkelt. Hos Takumi Beauty, tager vi hånd om dig, salon, samt dine ønsker og behov. Brug tiden på det du er bedst til, og lad os hjælpe med resten.

Konceptet bygger på Takumi frisør inventar, produceret i Barcelona. Et enkelt og tidløst design, med kvalitet i fokus. Tilpasningsvenligt og uden fordyrende mellemled. Sendt direkte fra fabrik til salon, til faste lave fragtpriser, over alt i Danmark!

Udover en god handel på frisør inventar, er vi klar, på salondesigns.dk, til at hjælpe og sparrer på frisørindretning af din nye eller nuværende salon. Fra start til slut. Vi har mange års samlede erfaring i frisørverdenen og ved hvor vigtigt det er, at dine kunder, ansatte og dig, føler sig godt tilpas og har det godt i salonen. Derfor går vi gerne den ekstra længe for at opnå det optimale resultat.

Du kan opleve og mærke kvaliteten i en af vores showrooms, i Aarhus og Aalborg. Her vil du kunne se indretning af frisørstole, loungemøbler, vaskestole/ vaskeenheder, betjeninger, frisørtilbehør, diske, receptionsbord og reoler.

Book en tid per telefon, e-mail eller igennem vores kontaktformular. Vi giver en uforpligtigende kop kaffe.